Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli uzuv panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin fosa düşmesidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ağır sınıftaki maslahatyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve oturakında tek taçıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Yangın Bapsı anayasa amacı insanoğluın hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içerisinde bulunan insanların ve özge yaşayanların yangın yahut herhangi bir müstacel mevki esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme malik, mimarilması mecburi, konstrüksiyonların vazgeçilemez unsurları arasında alan almaktadır.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Projeye en oranlı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı güzel kolaylıkla oluşturulan ve cıvıl cıvıl istanbul Yangın kapısı fiyatları grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapısı nedir ve ne kâre yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamak sinein kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page